Corona maatregelingen

Algemeen

 1. Hoest je, ben je verkouden of heeft een gezinslid koorts, blijf dan thuis!
 2. De maatregel van 1,5 m afstand tegenover andere gasten die geen deel uitmaken van het huishouden blijft geldig, behalve voor mensen in hun eigen huishouden, kinderen onder de 12 jaar met elkaar en voor mensen met wie er nauwere contacten zijn, d.w.z. met de uitgebreide bubbel. Anders is het noodzakelijk om een beschermend masker te dragen. Wordt dit niet nageleefd, dan krijgt u eerst een waarschuwing. Luistert u niet, dan wordt u van de camping verwijderd.
 3. Vermijd sociale contacten.
 4. Voorkom drukte in gebouwen, natuur- en andere gebieden, blijf anders in of bij uw vakantieverblijf.
 5. In België en Luxemburg is het verplicht om mond-neusbescherming te dragen waar de voorgeschreven minimumafstand van 1,5m niet kan worden nageleefd. Neemt er een mee om België / Luxemburg binnen te komen

Receptie

 1. In de receptie wordt één gast binnengelaten.
 2. In de receptie is het dragen van een mond- en neuskapje ten alle tijden verplicht.
 3. Tussentijds: gasten worden geacht eerst te telefoneren als ze naar de receptie willen komen. Zodoende kan een bezoek aan de receptie vermeden worden. Is bellen geen optie, moet 1 persoon tegelijk naar de receptie komen. 0032 – 80 329 291
 4. Wij schudden geen handen.
 5. Als de receptie gesloten is, zijn wij telefonisch te bereiken onder 0032 80 329 291 of u kunt aanbellen.
 6. Boeken van kampeerplaats of een accommodatie vinden online plaats. Bij de reservatie worden de maatregelen bij aankomst meegedeeld. Deze maatregelen staan ook op onze website.
 7. Betalingen vinden zoveel mogelijk online plaats. Indien dit niet kan, worden betalingen indien mogelijk contactloos/of per pin voldaan.

Camping/terrein en percelen

 1. Kampeergasten met eigen kampeermiddelen krijgen duidelijke instructie en verwijzing naar de toegewezen plek. Door de maatregelen kan het zijn dat een andere plek wordt aangewezen dan vooraf is aangegeven.
 2. De maatregel van 1,5 m sociale afstand tegenover andere gasten die geen deel uitmaken van het huishouden blijft ook hier geldig.
 3. Gasten met eigen kampeermiddel voorzien van eigen sanitair worden bij aankomst gevraagd om maximaal gebruik te maken van hun eigen sanitaire voorzieningen om het toiletgebouw zoveel mogelijk te ontzien voor uw eigen en andermans veiligheid.
 4. Bezoek (overnachting van bezoek) of visite is vooralsnog niet toegestaan.

Voor de gasten:

 1. Neem met aandacht kennis van de geldende veiligheidsmaatregelen op het terrein en volg de instructies.
 2. Houd 1,5 meter afstand tegenover andere gasten, tegenover medewerkers van het recreatiebedrijf, leveranciers en alle andere personen die niet tot uw huishouden behoren.
 3. Was voor uw bezoek aan sanitair gebouw, bij het verlaten van het sanitair gebouw en bij uw terugkeer telkens uw handen.
 4. Draag bij plaatsen waar sociale afstand moeilijker is steeds een mondmasker.
 5. Ga na het gebruik van de recreatievoorzieningen direct weer naar uw verblijf.
 6. Blijf thuis of vertrek onmiddellijk van het terrein als u zich ziek voelt of één een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 °C).
 7. Blijf thuis of vertrek onmiddellijk van het terrein als iemand in jouw huishouden koorts heeft (vanaf 38 °C) en/of benauwdheidsklachten inzake ademhaling.
 8. Schud geen handen.
 9. Volg altijd de aanwijzingen van de bedrijfsleiding en de medewerkers op.
 10. Betaal indien mogelijk met pin of contactloos (pin of mobiel).

Sanitaire inrichtingen

 1. In ons sanitair gebouw is het dragen van een mond- en neuskapje ten alle tijden verplicht.
 2. Voor gasten die in hun eigen kampeermiddel beschikken over eigen sanitair geldt de regel dat zij maximaal gebruik moeten maken van hun eigen sanitaire voorzieningen. Beperk uw verplaatsingen naar het toiletgebouw tot het uiterste minimum.
 3. Was voor uw bezoek aan sanitair gebouw, bij het verlaten van het sanitair gebouw en bij uw terugkeer telkens uw handen. In verband met de hygiëne gebruikt men eigen handzeep / gel.
 4. Kinderen beneden 9 jaar worden geacht vergezeld te worden van een lid van het eigen huishouden naar het sanitair
 5. Het is niet toegestaan om de vaat te wassen in het toiletgebouw. Doe uw vaat was bij uw eigen kampeermiddel.
 6. Wasgoed kan alleen gewassen worden in de daarvoor aanwezigen wasmachine, handwasjes zijn niet toegestaan in het toiletgebouw
 7. Gooi geen handschoenen, “vochtige” doekjes en/of mondmaskers in de toiletten of chemisch toilet. Hiervoor staan speciale afvalbakken.
 8. Om hygiëne redenen willen we u vragen: wijs uw kinderen erop dat het sanitair gebouw geen speelplaats is.

Afvalcontainers

 1. Bij de afvalcontainers worden de regels inzake sociale afstand gerespecteerd.
 2. Bij de afvalcontainers wordt het gebruik van handschoenen geadviseerd. De handcontactpunten worden met periodieke regelmaat gedesinfecteerd. Wij adviseren om direct na het bezoek aan de afvalcontainers de handen te wassen/te ontsmetten.

Wij hopen op de medewerking van iedereen zodat wij met z’n allen kunnen genieten van een fijne vakantie.

Heeft u nog vragen of aanvullingen? Stuur een mail naar international@maredresorts.be

Reacties zijn gesloten.